2012


Be Quick With Passion

Flatcoat Retrievers

Inmiddels zijn de puppy's van Fjorgy & Padi op 25 mei geboren, 7 teefjes, 5 zwart en 2 lever kleurig en 3 zwarte reutjes. Moeder en puppy's maken het goed.

Nieuws

Archief:

2016   -   2015   -   2014   -   2013   -   2012   -   201116 april '12

In het weekend ben ik bezig geweest de webcam aan de praat te krijgen, dat is gelukt. Nu nog de Ustream aan de gang krijgen, dan kunnen er weer live filmpjes bekeken worden. Helaas is het na een middag prutsen het nog niet gelukt, vandaag weer opnieuw proberen. Inmiddels is er een webfoto album aangemaakt van de puppy's. De a.s. pup baasjes hebben de link er naar toe al ontvangen.

16 april '12

De pupjes groeien goed, hun dagbesteding bestaat voornamelijk uit eten, slapen, eten, slapen en zo klein ze ook zijn ze verplaatsen zich vanaf dag 1 door de hele werpkist heen. Het zijn pittige puppy's die zo hun eigen voorkeur voor een bepaalde tepel hebben, ze zijn net zo lang bezig totdat ze deze ook te pakken hebben. Dit gaat niet altijd zonder protest van de pup die toevallig die tepel te pakken heeft.

11 april '12

Vanmorgen zijn de puppy's van Shiva & Igor geboren. 3 teefjes en 4 reutjes. Het eerste pupje werd om 7.05 u, geboren en het laatste pupje om 11.05 uur. Met moeder en haar puppy's gaat het goed. Er zijn nog enkele reutjes die een nieuw baasje zoeken.

8 april '12

Shiva ruim 8 weken drachtig. De vermoedelijk geb. datum 12 april.


4 april '12

Dinsdag hebben we een interne verhuizing gehouden, de eethoek met de stoelen zijn voor een aantal weken naar boven gegaan om plaats te maken voor de werpkist met de puppy ren. Zo kunnen de honden alvast wennen. Rana vondt het reuze interessant vooral haar tikkende pootjes op het vinyl wat onder de werpkist en puppy ren ligt. Toen alles klaar was werdt alles door de honden gekeurd.31 maart '12

Het is alweer 2 jaar geleden dat het Goden en Godinnen nest werdt geboren. In die 2 jaar zijn ze uitgegroeit tot lieve, leuke, mooie flatcoatjes. Kyra, Buddy, Isis, Sam, Luna, Portos, Luna, Nelson, Rana, Sam en Bear hartelijk gefeliciteerd met jullie 2 de verjaardag.13 maart '12

Shiva heeft op 7 maart haar echo gehad en ze is drachtig, er werden zeker 7 puppy's geteld. Ze worden rond 12 april verwacht. Nu maar afwachten hoeveel puppy's er straks geboren gaan worden.

20 feb '12

In het weekend kregen we de Flatcoat Koerier van feb'12 binnen, met daar in de keurverslagen van de fokdag op 13 nov. vorig jaar. Dat de keurmeester over ons 1ste nestje te spreken was had ons al verteld en alle "pups" hadden ook een verslagje gekregen. Hoe het dan als een algemeen verslag in de Flatcoat Koerier komt te staan is dan toch afwachten.


Overgenomen uit de Flatcoat Koerier:


Nest 16. Be Quick With Passion. geb: 31-03-2010. F: S. Alma. (6-5, aanwezig 2-3) V: Smooth Operators Noble Jinks. M: Le Petit Tach De la Champ De Feu. Vader: op de foto uitmuntend. Moeder: uitmuntend type, wel wat fijn. Algemeen beeld van het nest: uitmuntend type, goed formaat, alle gebitten goed, donkere ogen, voorhanden konden beter gehoekt, uitmuntende vachten, gangwerk achter (nog) los, rustig en stabiel karakter, homogeen nest.


Dat wij blij zijn met zo'n verslag staat als een paal boven water.9-10 feb '12

Op 9 februari zijn we met Shiva voor de eerste dekking naar Igor in Belgiƫ geweest, ze vonden elkaar erg lief. Een dag later op 10 februari zijn we met Shiva voor de 2de keer naar Igor geweest, weer vonden ze elkaar erg lief. Nu is het 28 dagen wachten op de echo.

9 feb '12

Eindelijk na 5 progetrontesten is de waarde hoog genoeg en moet ze vandaag voor het eerst naar Igor toe.

5 feb '12

Shiva heeft haar 2de progestrontest gehad en was nog laag ze moet nu dinsdag terug komen voor de 3de test,wij zijn benieuwd hoe vaak we nog terug moeten komen.

27 jan '12

Ja, Shiva is loops geworden, deze keer heeft ze ons geen 3 maanden laten wachten.

8 jan '12

Enkele foto's van Igor,